Skip to content

De punten…

Net als bij het echte voetbal gaat het uiteindelijk om de punten. Hieronder wordt uitgelegd hoe en hoeveel punten per mijlpaal gewonnen kunnen worden.

Eindstand 25 – 10 punten

De Eindstand Bonus is voor de spelers die de eindstand van de wedstrijd en/of de juiste winnaar goed hebben voorspeld. Vul in het vak Eindstand Bonus het rugnummer, de score en de winnaar (U/T/G) in. De juiste einduitslag levert een bonus van 25 punten op, de juiste winnaar 10 punten.

Periodewinst en goals 4 – 10 punten

5 punten voor het juist voorspellen van de winnaar van een periode (thuis, uit of gelijk).

4 punten voor de spelers die 0 goals of 1 goal in een periode voorspellen en 10 punten voor 2 of meer goals!

Tussenstand 15 Punten

Voor degene die de (tussen)stand aan het einde van een periode goed voorspelt. De meest voorkomende uitslagen kunnen worden geselecteerd. Is het een monsterscore? Vul die dan in bij ‘andere uitslag’.

Straffen 5 – 25 Punten

Een voorspelde gele kaart levert 5 punten per kaart op, een rode kaart en een penalty beide 25 punten maal het aantal. Geen straffen? Toch 10 punten…

Juiste minuut 30 punten

De hoogste score is voor het voorzien van de juiste minuut van een doelpunt. 30 punten voor jou. Denk er wel aan dat vaak in de extra tijd wordt gescoord! Voor een doelpunt in de extra tijd krijg je dan ook ‘slechts’ 20 punten…

Maak nu kennis met Voetbal Roulette...